Nätsex Del 3

Men vem är igentligen vinnarna och förlorarna på detta?
När man pratar med om vinner och förlorare så finns det igentligen inga vinnare och förlorare för om man ska se det från ”vinnarsidan” så tjänar ju personen som säljer sig pengar för det och killen som köper det får någon sorts njutning utan av det och om man ska se det från ”förlorarsidan” så kan det vara så att antingen får inte personen sina pengar eller så betalar killen men inte får något för dem.
Detta är inget som igentligen kan påverkas utan man får vara försiktig vem man pratar med och vem man väljer att jobba för/ med.

Men hur används porr på internet igentligen?
Det finns många olika typer av porr, det kan t.ex. vara porrfilmer, porrbilder, sex/porr videos som säljs, telesex och mycket annat.
Det finns så himla många olika hemsidor som på något sätt hänger samman med någon typ av porr.
Varför är det så många ungdomar idag som lägger ut porr/lättklädda bilder på sig själv på olika hemsidor?
Att lägga ut sån typer av bilder på sig själv och att dem bilderna blir kommenterade av olika personer kan ge personen på bilden bättre självförtroende eller på något sätt en bekräftelse att dem ser bra ut, att dem duger m.m.
Personligen tycker jag att det är dåligt att vissa människor känner att dem behöver lägga ut sådana bilder på sig själva för att få en bekräftelse på att dem duger.
Alla duger som vi är, vi är olika och det är ju tur det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0